VI UPPFYLLER INTE – VI ÖVERTRÄFFAR

Det låter kanske kaxigt men faktum är att det sätter press på oss själva att alltid ge lite till! Vi skräddarsyr ert event så det blir precis så som ni vill ha det… och lite till. Vi är den enda kontakten ni behöver för ett lyckat event. Här under ser ni några exempel på event vi kan genomföra.

Kontakta oss gärna för en kort träff och låt oss visa vad vi kan göra för er!

Digitala EVents

PROFFSIGA DIGITALA EVENT SOM LYFTER ERT VARUMÄRKE OCH TAR ER NÄRMARE VARANDRA.

ActiPro Event erbjuder en komplett, professionell mobil studio för streaming och/eller inspelning av er Kick-Off, konferens, föreläsning, musikevenemang, invigning m.m.

Studion kan förläggas på vårat kontor centralt i Linköping, byggas upp i era lokaler eller egentligen precis vart som helst.

Eller varför inte en digital teamaktivitet med många utmanande uppdrag där alla kan deltaga. Det finns även möjlighet att göra digital choklad/vin/champagneprovning eller matlagningskväll. Detta kan genomföras vare sig personalen jobbar på kontoret eller hemma.

Personalevent

SE PERSONALFESTEN SOM EN INVESTERING. GLAD OCH NÖJD PERSONAL PRESTERAR BÄTTRE!

God mat, underhållning och skräddarsydda aktiviteter är mycket uppskattat och gör kvällen minnesvärd. Vi har ansvarat för många olika personalfester genom åren så vi vet vad som krävs för att det ska bli lyckat. Tveka inte, ring eller maila oss redan idag!

Kundevent

STÄRK DIN RELATION TILL DINA NUVARANDE OCH POTENTIELLA KUNDER

En viktig del för att ett företag ska lyckas, är att vårda sina kundrelationer. Det är också viktigt att det görs på rätt sätt. Många saker ska fungera, så som tid, plats, aktiviteter, underhållning, mat och dryck med mera. Vi har stor erfarenhet och bred kunskap för ett lyckat arrangemang.

”Jag som kund och beställare känner mig alltid trygg när ActiPro Event är med och eventproducerar. Jag behöver inte fundera utan vet att allt kommer att fungera. Detta gör att jag själv kan delta på eventet och ta hand om mina kunder eller medarbetare på bästa sätt.”

/Handelsbanken

Kick off events

SÅ LÄNGE MAN HAR ROLIGT ÄR INGEN TID BORTKASTAD!

Att stärka teamkänslan i gruppen är viktigt. Därför är det perfekt att krydda ert Kick Off Event med stimulerande och kreativa aktiviteter för att motivera personalen ytterligare. Vi har massor med idéer.

”Samarbetet med ActiPro Event fungerade helt perfekt i samband med våra två viktiga konferensdagar i Linköping. Ett varierat och väl genomtänkt program gjorde de två dagarna mycket uppskattade och givande för vårt försäljningsteam”

Invigningar

DET ÄR VIKTIGT ATT FÅ EN BRA START, DEN LÄGGER GRUNDEN FÖR FRAMTIDEN.

Nya lokaler, ny verksamhet eller ny personal? Att starta upp en verksamhet kräver mycket jobb. Det är mycket som ska planeras och ta hänsyn till. För många är det viktigt att förmedla att man drar igång, dvs man har en invigning. Till en invigning är det mycket att tänka på. Datum? Inbjudan? Gästlista? Meny? Underhållning? Det är många frågor att ta ställning till och mycket att ordna med. Vi har en bred kompetens och lång erfarenhet. Med vår hjälp skapar ni förtroende inför framtiden.

”Vår invigning behövde ett eventbolag som tog sig an allt från de små detaljerna till att hantera de stora sammanhangen – från färgen på ballongerna till att ta emot kungligheter. ActiPro Event infriade våra önskemål genom deras erfarenhet och lyhördhet.”

/Katarina Hågfeldt-Collin, Ronald McDonald Hus i Linköping

Jubileer

UTAN FÖDELSEDAGAR HADE ERT FÖRETAG ALDRIG FUNNITS!

Det finns många anledningar till att fira ett jubileum. Bland annat för att det är festligt att fylla år och det ligger i vår tradition att fira högtidsdagar. Det är också ett gyllene tillfälle att göra god PR för sitt företag. Hur stort man väljer att fira kan variera, men det är viktigt att fira! Samtidigt är inte ett kalas gjort i en handvändning. Det krävs idéer, kontakter, förberedelser, program, kanske ett ”dragplåster”, genomförande dokumentation och efterarbete.

”Tack vare en superinsats av ActiPro Event fick vi på Prevas ett härligt 25 års jubileum, ett stor tack för allt. Vi hade aldrig fått samma resultat utan er hjälp.”

/Anders Malmby, Senior Vice President, Prevas AB

Galor

VI VET VAD SOM KRÄVS FÖR ATT GENOMFÖRA EN LYCKAD GALA!

Uppklädda människor, bubbel i glasen, mingel, god middag, intressanta talare, konferencier, utmärkelser, underhållning och dans! Detta ska göras på rätt sätt för att bli en kväll att minnas. Med våra erfarenheter, vårt kontaktnät samt duktiga samarbetspartners ser vi till att ni lyckas.

”Efter att ha samarbetat med ActiPro Event under 14 år med Linköpings egen idrottsgala som vi är värd för, så inser man vilken resurs ActiPro Event är. Tack vare deras egna resurser, kontakter med andra aktörer som behövs vid event av olika slag så är man alltid säker på att en gala blir lyckad med ActiPro Event som totalentreprenör. Vi skulle själva inte komma i närheten av den nivå vi nu kan uppnå om vi gjort arbetet i egen regi. Vi brukar vara mellan 400-500 personer på vår gala så det är väldigt mycket som ska klaffa.”

/Roger Ossmin, ordförande, Topp 100

MÄSSOR & ROADSHOWS

VI EVENTPRODUCERAR BRANCHMÄSSOR, ROADSHOWS OCH ERT MÄSSDELTAGANDE

Oavsett vilken typ av mässa det är så är det mycket som ska fixas. Behöver ni hjälp med uppbyggnaden och aktiviteterna kring er monter vid en mässa? Planerar ni att genomföra en roadshow för att marknadsföra ert företag? Då har vi erfarenheterna och de rätta kontakterna. Vi har bl.a varit projektledare för Svenska Tennisförbundets 100-års firande och genomfört deras roadshow ”The next generation tour”

KONTAKTA OSS

Funderar du på ett event? Hör av dig till oss så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.