VI ÄR TEAMET SOM HÅLLER
KOLL PÅ DINA EVENT

SÅ JOBBAR VI

Vi är ett team som tillsammans genom åren eventproducerat mängder av olika typer av event. Det är mycket att tänka på för att få till ett lyckat event. Med vår erfarenhet, vårt kontaktnät och vår kreativitet kan du som kund känna dig trygg i att alla detaljer faller på plats. Det enda du behöver ge oss är ditt förtroende så fixar vi resten.

VÅR ARBETSMODELL SER OFTAST UT ENLIGT FÖLJANDE

Uppstartsmöte – där vi får reda på de förutsättningar som finns för det planerade eventet

Offertskrivning – vi skapar en offert utefter förutsättningarna

Presentationsmöte – där presenterar vi offerten med våra tankar och idéer för eventet. Vi presenterar även en kostnadsram

Projektledning – projektledningsfasen startar med alla förberedelser och med kontinuerliga avstämningar, både via livemöten och via telefon

Eventet – När det är dags för ”Dagen D” och eventet ska genomföras är vi på plats och projektleder så att ni som avsändare av eventet kan vara delaktiga på eventet och ta hand om era gäster

Uppföljning – Efter avslutat event har vi ett avstämnings-/efteranalysmöte där vi går igenom era upplevelser av eventet samt gör en kostnadsanalys

FREDRIK JOHNSON

VD/Projektledare
0708-13 81 67, 013-14 60 98
fredrik@actiproevent.se

MATHILDA NORLIN

Projektledare
0768-65 47 94, 013-14 60 98 mathilda@actiproevent.se

JANNE SVENSSON
Aktivitetsansvarig/Projektledare

0702-06 09 46, 013-14 60 98
janne@actiproevent.se

Fredrik Gärdeman

Konsult Projektledare
0705-55 11 29, 013-14 60 98
gardeman@actiproevent.se

LOUISE JOHNSON

Ekonomi/Administration
0709-43 81 67, 013-14 60 98
louise@actiproevent.se

Felix Elkehag
Aktiviteter

0709-25 59 74/013-14 60 98
felix@actiproevent.se

KONTAKTA OSS

Funderar du på ett event? Hör av dig till oss så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

ALLT BÖRJADE MED FREDRIK JOHNSON SQUASH

Året 1982 registrerades Fredrik Johnson Squash som en enskild firma. Fredrik som då startade sin professionella idrottskarriär behövde en egen firma för verksamheten som individuell professionell idrottsman. Förutom det egna squashspelet och som helprofessionell i över tio år så var Fredrik under hela proffskarriären sin egen manager. På detta sätt kom Fredrik tidigt i kontakt med olika företag och begreppet sportpromotion. I uppdraget fanns då b la att arrangera olika tävlingar för de företag som sponsrade Fredrik samt att anordna olika aktiviteter för sponsorernas kunder och personal. Under denna period (1993) så var även företaget ansvariga för genomförandet av Swedish Open i squash, som ca 15 år senare och framåt skulle bli ActiPro Events största enskilda event med över 130 olika länder som följde detta världsarrangemang som det har utvecklade sig till.

I samband med att Fredrik drog ner lite på squashtävlandet och utökade arbetsuppgifterna och även inbegrep andra idrotter så ändrade företaget namn till ActiPro Event. Denna ändring av namn gjordes 1995. Det var under de inledande åren en enskild firma. Nu utökades uppdragen och b la var ActiPro Event inblandade i flera olika Europaligamatcher i bordtennis, uppvisningsmatcher i tennis med några av världens bästa spelare samt olika företagsmästerskap i olika idrotter. Det var också i mitten på 90-talet som Fredrik inledde uppdragen med föreläsningarna med fokus på erfarenheterna som proffsidrottare i nästan 15 år.

Hösten 1999 var verksamheten redo att bli ett aktiebolag. Från och med nu också ett bredare utbud på aktiviteter.

Bland flera styrkor i ActiPro Event är att vi har två ”ben” att jobba med, dels uppdragen som projektledare och eventsamordnare runt både stora och mindre event, men även att vi kan erbjuda ett mycket bra och utvecklat aktivitetsutbud. Tillsammans har vårt team över 100 års erfarenhet av eventarbete och den rutinen är viktig att kunna plocka fram då vi i dag många gånger jobbar med uppdrag som involverar över 2000 personer.

Dock är det just variationen i uppdragen som är den stora utmaningen. För lika väl att ett event för 2000 personer ställer höga krav på vårt jobb är det för oss lika viktigt att överträffa när vi gör ett konferensuppdrag för en grupp på 10 personer. Verksamheten startade inom idrottens värld, men idag utgör ca. 80 % av omsättningen uppdrag som kommer från uppdrag som ej involverar sport.

ActiPro Events VD har blivit utsedd till Årets Företagare i Linköpings kommun och ett flera av de events som ActiPro Event har eventproducerat har nominerats till ”Årets Event” i regionen.

ActiPro Event är idag en av de ledande eventbyråerna i vår region.