Vi har idéerna för en LYCKAD JULAKTIVITET!

Av erfarenhet så vet vi att våra olika Julaktiviteter är mycket uppskattade i samband med företagens Julfester.

Vi är, genom vår erfarenhet, proffs på att anpassa oss till specifika förhållanden och önskemål från våra kunder och vi kan självklart även hjälpa er med hela upplägget. Boka bord, ordna transport, underhållning till middagen, scen, ljud och ljus m.m. Självklart finns vi med er under hela kvällen, så att ni kan ägna er helt och hållet åt ert sällskap!

Här följer en liten meny på klassiska julaktiviteter som vi gärna hjälper er med

 
Dinnergame

Den perfekta Quizen under ert Julbord!

Ditt bord (ca 4 pers.), tävlar mot resten av borden i en quiz om allmänna frågor i olika svårighetsgrad där ni själva väljer ”lätt eller svår”. Såklart får ni mer poäng om ni är vågade och väljer det svårare spåret. Laget får en surfplatta och spelet pågår under 2 x 12 min, dvs perfekt att lägga in första halvlek efter det ”kalla” och andra halvlek innan desserten. Segrarna dekoreras med guldmedaljer runt halsen!

Läs mer
Kreativa Juluppdraget

Stärk din relation till dina nuvarande och potentiella kunder

Ett interaktivt spel i mindre grupper/lag där vi kan befinna oss utomhus och har staden som spelplan. Detta är en garanterad succé, det vet vi! Aktiviteten kan genomföras i princip var som helst och när vi nu sätter lite jultema på den så blir det hur bra som helst! Ni är alltså indelade i lag och varje lag får var sin surfplatta och spelar med hjälp av den. Fota, samla, ring och klura, allt i en blandning för att skaffa så många poäng som möjligt. Här kan vi också lägga in...

Läs mer
Juljäpardy

Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad!

Precis som i TV-programmet är det vi som ställer svaren och ni har frågorna. Med speciella tryckknappar håller vi koll på alla lagen och givetvis kommer några av kategorierna handla om Julen och kanske också om just ert företag! Händerna på knapparna så kör vi!!!

Läs mer
Små julaktiviteter

Små julaktiviteter

Något vi vet passar väldigt bra till julfesten är att komponera ett ”julbord” av olika aktiviteter. Exempelvis:
• Pepparkakshusbygge
• ”Utmaningen” (ActiPro Events team-aktivitet med jultouch)
• ”Music Christmas Night”
• Julölsprovning / Julglöggsprovning
• Julmusik-quiz
• Japp, listan kan göras lång...

Läs mer

Kontakta oss

Funderar du på ett event? Hör av dig till oss så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.ActiPro Event AB
Klostergatan 62 C
582 23 Linköping

013 - 14 60 98
info[a]actiproevent.se
www.actiproevent.se
Tryck här för att läsa våra allmänna villkor här.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på denna hemsida och göra den mer relevant för dig som besökare, men vi lagrar inte personliga uppgifter utan att uttryckligen fråga dig.

Copyright © ActiPro AB förbehåller sig rätten till samtliga texter, bilder och filmer på denna hemsida. Återpublicering får ej ske utan uttryckligt tillstånd.